Diensten

gratis kenniS-MAKING en genoeg keuze!

 

• Gratis kennismakingsgesprek.

• Persoonlijke, telefonische óf online gesprekken.

• Losse sessie van 60 minuten (particulier) :  € 70 (inclusief).

* Pakketkeuzes particulier: Kleine Onderhoudsbeurt (4 sessies à € 265) of Grote Onderhoudsbeurt (7 sessies à € 450).

 •Losse sessie van 60 minuten (bedrijven):   € 115 (inclusief).

• Pakketkeuzes bedrijven: Kleine Onderhoudsbeurt (5 sessies à 550) of Grote Onderhoudsbeurt (8 sessies à 875).

• Ruimte voor maatwerktrajecten.

• Wandelcoaching mogelijk indien gewenst.

 

 

gratis | €70/115

Pakketten Particulier

Pakket 1: Kleine Onderhoudsbeurt (particulier)

Wanneer je tegen een probleem aanloopt en een duwtje in de juiste richting nodig hebt, een luisterend oor zoekt en mogelijke oplossingen voor je probleem, dan is een Kleine Onderhoudsbeurt geknipt voor jou!

Voor een auto doen we zoiets met enige regelmaat, maar onze geest heeft ook soms een klein onderhoud nodig: momenten van rust, bezinning en reflectie in de vorm van spiegelende gesprekken, zodat vanuit persoonlijke overtuiging en behoefte voor de juiste oplossing in een bepaalde situatie kan worden gekozen.

De Kleine Onderhoudsbeurt bestaat, exclusief gratis kennismaking, uit 4 sessies. De kosten hiervan zijn 265 euro.

€265

Pakket 2: Grote Onderhoudsbeurt (particulier)

Ben je in je werk of privéleven helemaal vastgelopen, voel je je opgebrand of uitgeblust, en wil je diepgaand inzicht krijgen in de lagen onder deze ervaringen? Of wil je het roer echt omgooien en je leven zodanig inrichten dat het veel meer voldoet aan jóuw behoeften, jouw idealen en jouw wensen? Dan is een Grote Onderhoudsbeurt voor jou bijzonder geschikt!

De Grote Onderhoudsbeurt bestaat, exclusief gratis kennismaking, uit 7 sessies. De kosten hiervan zijn 450 euro.

€450

Pakketten zakelijk

Pakket 1: Kleine Onderhoudsbeurt (zakelijk)

Wanneer jij in je werksituatie tegen een probleem aanloopt en daar een oplossing voor zoekt die ook recht doet aan jouw behoeften, dan is een Kleine Onderhoudsbeurt geknipt voor jou!

Het doel van deze coaching is erop gericht om passende oplossingen te vinden op basis van een stuk inzicht, waardoor je jouw werk weer met meer plezier kunt doen én tegelijkertijd (nog) betere resultaten kunt boeken.

De kernvraag hierbij is altijd: waar loop jij tegenaan in jouw werk en wat heb jij nodig?

De Kleine Onderhoudsbeurt bestaat, exclusief gratis kennismaking, uit 5 sessies. De kosten hiervan voor bedrijven zijn 550 euro.

€550

Pakket 2: Grote Onderhoudsbeurt (zakelijk)

Ben je in je werk helemaal vastgelopen, voel je je opgebrand of uitgeblust, en wil je het roer omgooien? Wil je iets anders, maar weet je niet wat je dan wel wilt of wat goed bij je past? Durf je niet te kiezen? Of weet je misschien best wel wat je wilt en kunt, maar ben je emotioneel te vermoeid om hiermee direct aan de slag te gaan en heb je vooral eerst baat bij rust en bezinning, dan is een Grote Onderhoudsbeurt voor jou bijzonder geschikt!

De Grote Onderhoudsbeurt bestaat, exclusief gratis kennismaking, uit 8 sessies. De kosten hiervan voor bedrijven zijn 875 euro.

€875

Share This