Diensten

       aanbod

 

•Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

• Persoonlijke, telefonische óf online gesprekken.

Particulieren*

Pakket 1 coaching: Kleine Onderhoudsbeurt: € 215

Pakket 2 coaching: Grote Onderhoudsbeurt: € 399

Bedrijven*

Pakket 1 coaching: Kleine Onderhoudsbeurt: € 799

Pakket 2 coaching: Grote Onderhoudsbeurt: € 1325

 

• Ruimte voor maatwerktrajecten.

• Wandelcoaching mogelijk indien gewenst.

• Inclusief BTW.

 

 

GRATIS KENNISMAKING/PAKKETTEN/MAATWERK

Particulier

 

Coachvragen waarbij ik jou kan helpen:

•Loopbaancoaching of job coaching voor wanneer je op zoek bent naar ander werk, maar niet goed weet wat bij je past of als je geen knopen durft door te hakken of als je op zoek bent naar een betere invulling van jouw huidige werk.

•Relatiecoaching wanneer je te maken hebt met sluimerende onvrede of zelfs een conflict in een zakelijke of persoonlijke relatie (met een partner, vriend, familielid, collega of leidinggevende). Hoe kun je hier zo goed mogelijk mee omgaan en de situatie voor jouzelf veranderen?

•Assertiviteitscoaching wanneer je het moeilijk vindt om grenzen aan te geven, waardoor je de nodige stress of werkdruk ervaart of je simpelweg niet op waarde geschat voelt.

•Stresscoaching wanneer je in jouw dagelijks leven last hebt van faalangst en perfectionisme, waardoor je veel piekert, je veel stress en innerlijke onrust of zelfs fysieke ongemakken ervaart.

Pakket 1: Kleine Onderhoudsbeurt (particulier)

Wanneer je tegen een probleem aanloopt en een duwtje in de juiste richting nodig hebt, een luisterend oor zoekt en mogelijke oplossingen voor je probleem, dan is een Kleine Onderhoudsbeurt geknipt voor jou!

Voor een auto doen we zoiets met enige regelmaat, maar onze geest heeft ook soms een klein onderhoud nodig: momenten van rust, bezinning en reflectie in de vorm van spiegelende gesprekken, zodat vanuit persoonlijke overtuiging en behoefte voor de juiste oplossing in een bepaalde situatie kan worden gekozen.

De Kleine Onderhoudsbeurt bestaat, exclusief gratis kennismaking, uit 3 sessies. De kosten hiervan zijn 215 euro.

€215

Pakket 2: Grote Onderhoudsbeurt (particulier)

Ben je in je werk of privéleven helemaal vastgelopen, voel je je opgebrand of uitgeblust, en wil je diepgaand inzicht krijgen in de lagen onder deze ervaringen? Of wil je het roer echt omgooien en je leven zodanig inrichten dat het veel meer voldoet aan jóuw behoeften, jouw idealen en jouw wensen? Dan is een Grote Onderhoudsbeurt voor jou bijzonder geschikt!

De Grote Onderhoudsbeurt bestaat, exclusief gratis kennismakingsgesprek, uit 6 sessies. De kosten hiervan zijn 399 euro.

€399

Hee

 zakelijk

Coachvragen waarbij ik kan helpen:

• Zit in een medewerker niet goed in zijn vel, waardoor verzuim dreigt of al gaande is?

•Heeft een medewerker moeite heeft met het aangeven van grenzen?

•Mist een medewerker het overzicht in zijn werk en heeft hij moeite met plannen en organiseren?

•Heeft een medewerker last van faalangst of perfectionisme, waardoor het werk niet op tijd afkomt?

•Heeft een medewerker stelselmatig te maken met conflictsituaties op de werkvloer en heeft hij moeite om hier op een adequate en professionele wijze mee om te gaan?

 

 

Pakket 1: Kleine Onderhoudsbeurt (zakelijk)

Wanneer jij in je werksituatie tegen een probleem aanloopt en daar een oplossing voor zoekt die ook recht doet aan jouw behoeften, dan is een Kleine Onderhoudsbeurt geknipt voor jou!

Het doel van deze coaching is erop gericht om passende oplossingen te vinden op basis van een stuk inzicht, waardoor je jouw werk weer met meer plezier kunt doen én tegelijkertijd (nog) betere resultaten kunt boeken.

De kernvraag hierbij is altijd: waar loop jij tegenaan in jouw werk en wat heb jij nodig?

De Kleine Onderhoudsbeurt bestaat, exclusief gratis kennismaking en inclusief gezamenlijk eindgesprek, uit 6 sessies. De kosten hiervan voor bedrijven zijn 799 euro.

€799

Pakket 2: Grote Onderhoudsbeurt (zakelijk)

Ben je in je werk helemaal vastgelopen, voel je je opgebrand of uitgeblust, en wil je het roer omgooien? Wil je iets anders, maar weet je niet wat je dan wel wilt of wat goed bij je past? Durf je niet te kiezen? Of weet je misschien best wel wat je wilt en kunt, maar ben je emotioneel te vermoeid om hiermee direct aan de slag te gaan en heb je vooral eerst baat bij rust en bezinning, dan is een Grote Onderhoudsbeurt voor jou bijzonder geschikt!

De Grote Onderhoudsbeurt bestaat, exclusief gratis kennismaking en inclusief gezamenlijk eindgesprek, uit 9 sessies. De kosten hiervan voor bedrijven zijn 1325 euro.

€1325

Share This